Rólunk

Kócos Manó Családi- és gyermekfodrászat

A Kócos Manó gyermekfodrászat egy olyan hely, ahol a gyerekek és a családok vannak a fókuszban, és szerencsére ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem a kicsi, valamint nagyobb vendégeink is így vélekednek rólunk. Azért, hogy ez megvalósuljon, törekedtünk arra, hogy a berendezések, valamint a bútorok szín- és formavilága mind-mind a gyerekek komfortérzetét növeljék. Emellett azt tapasztaljuk, hogy felnőtt vendégeink is igen szívesen csöppennek vissza egy ilyen vidám környezetbe. Mindezeken felül jól felszerelt mosdó, illetve pelenkázó áll rendelkezésére a hozzánk betérő vendégeknek azért, hogy a lehető legkényelmesebb és legigényesebb szolgáltatást tudjuk nyújtani. A nagyon meleg nyári napokon légkondicionálóval hűtünk, illetve télen padlófűtéssel fűtünk, összességében mindig próbáljuk a maximális komfortérzetet nyújtani nektek és családotoknak.

A Kócos Manó Családi- és gyermekfodrászat célja az, hogy egyrészt minél több lurkóval megszerettesse a hajvágást, vagy legalábbis minimalizálja a könnycseppek mennyiségét, másrészt, hogy egy igazi, jó közösségi élet alakuljon ki a mi kis birodalmunkban, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt jól érzik magukat, vagy akár új barátokra lelnek.

A fodrászaton kívül egyéb programokat is szoktunk szervezni gyerekeknek, pl. interaktív mesedélutánokat, kreatív foglalkozásokat vagy ezen felül izgalmas gyerekzsúrokat arcfestéssel, ünnepi frizurával, ezen felül klassz jelmezekkel.

Szolgáltatásaink országos szinten is viszonylag egyediek, de leginkább a családias hangulat, a személyes kapcsolatok és persze a profi fodrászaink miatt szeretnek hozzánk járni a vendégeink. Ezen felül pedig igyekszünk mindig újabb és újabb meglepetésekkel szolgálni. Aki nem hiszi, jöjjön a Manóba, ahol egy egyedi és igazán gyerekbarát környezet várja.
Bátran állítjuk, hogy a világ legtürelmesebb fodrászai a Kócos Manóban gyermekfodrászat csapatában vannak, ahol…

Szeretettel vágunk!

Ha nap közben belemerültél a munkába, a teendőkbe, és elfelejtettél időpontot kérni, vagy nem vagy a szavak embere, nem szeretsz telefonálni, akkor ezt a lehetőséget imádni fogod! Használd az online bejelentkezés lehetőségét weboldalunkon, és foglald le néhány kattintással az egész család fodrászkodását! Egy foglaláson belül több időpontot is tudsz kérni.

Előnye, hogy nekünk időt spórolsz, neked pedig megadja a választás szabadságát a nap 24 órájában! Foglalás és lemondás pár perc alatt. Jól hangzik, ugye? 🙂

Kócos Manó

Galéria

Életképek fodrászatunkból

Szalonunk

Copyright © 2020 Kócos Manó | Minden jog fenntartva
Weboldal karbantartás: Ananász design