Hajvágás

Fő profilunk a hajvágás, és minden pillanatban azon vagyunk, hogy szeretett üzletünket a lehető legbarátságosabb, legcsaládiasabb hellyé varázsoljuk Nektek. Mindezt azért, hogy az itt töltött idő tényleg kikapcsolódás legyen, még kisgyermekekkel és kisbabákkal is. A Kócos Manó egy különleges fodrászat Gödöllőn, minden korosztálynak.

Szeretnénk betekintést adni munkánkba, ezért az alábbiakban olvashattok 1-1 rövid leírást az egyes fodrászati szolgáltatásainkról. Csak kattints arra a gombra, amelyik érdekel!

Gyermek hajvágás

Ha még pici a babád, de már van mit levágni a hajacskájából, akkor Kócos Manó fodrászat Gödöllőn biztosan jó választás lesz. Eddigi legfiatalabb vendégünk 2 hónapos volt, tehát a legkisebbeket is nagy szeretettel várjuk. A kicsik kisautóban csücsülnek és mesét nézhetnek a hajvágás ideje alatt. Ha a te porontyod épp olyan időszakban van, hogy nagyon ragaszkodik anyához vagy apához, akkor a szülő ölében ülve frizurázzuk meg. Ha nem igazán marad meg egy helyben, akkor alkalmazkodunk hozzá, és alternatív helyeken próbálkozunk sikeresen teljesíteni a feladatot.

A nagyobbacskák már rutinosan ülnek a kocsiban/székben, sőt a fejmosó is már a barátjuk, náluk már nem a túlélés az elsődleges szempont, hanem a menő frizura. Modern és trendi fazont kérnek a fiúk és a lányok is!

hogyan zajlik a hajvágás?

Vágás előtt mindig tartunk egy kis konzultációt, megbeszéljük, hogy mit szeretnétek, illetve mi lenne előnyös és mit lehet kihozni a gyerekek hajából.

A Kócos Manó igazán hálás a hű kis vendégeihez, így egy kártyát kaptok az első látogatáskor, amire minden alkalommal kaptok 1 pecsétet, és előbb-utóbb a pecséteket apróságokra, ajándékokra tudjátok beváltani.

Az első hajvágósok külön jutalmazásban részesülnek: a hős, bátor tettet az első levágott hajtinccsel és egy emléklappal jutalmazzuk.

gyerek fodrászat gödöllőn
ifjúsági hajvágás fodrászat gödöllőn

Ifjúsági hajvágás

Mi aztán igazán tudjuk, hogy ebben a korban rendkívül fontos, hogy minden hajszál a helyén legyen, kifejezetten a fiúk esetében. Aggodalomra semmi ok, urai vagyunk a helyzetnek: a fodrászlányaink tisztában vannak a legújabb divatirányzatokkal (is), és örömmel készítik el neked a stílusodnak megfelelő frizurát. Ha esetleg tanácstalan vagy, netán szeretnél egy új fazont kipróbálni, boldogan segítünk neked. Természetesen rátok is gondoltunk a szórakoztatás terén, hajvágás közben sorozatokat nézhettek, és ha nem siettek éppen randira vagy leckét írni, akkor tudtok a PlayStationnel is játszani.

"Olyat, mint amilyen apának van!"
Apa-fia barber hajvágás

Milyen a menő frizura? Szerintünk az, ha valakinek van stílusa. Kérheted a vágást finom átmenettel vagy extravagánsan, netán egy csíkot bele? Nem gond!

Ha igazán egyedi hajat szeretnétek a család férfi tagjainak, legyen az kicsi vagy nagy, jó hírünk van! Fodrász lánykáink levizsgáztak barber hajvágásból, és ebből az apropóból most az uraknak kedveskedünk, nem is akármivel: egy Apa-Fia hajvágás csomaggal, melyet most Apák napjától, azaz 2020/06/21-től tudtok foglalni. A 2 főre vonatkozó kedvezményes csomagár tartalmaz mindent a mosástól a finiselésig.   A csomagajánlatnál csak a gyerkőcöknek jár a pecsét, ám ha előfordul, hogy Apuka külön jön, akkor természetesen a felnőtt kártyájára jár neki is a pecsét. Ebben az esetben a felnőtt férfi hajvágást kell választani. 

Ha több gyerkőcöt hoznátok, akkor rájuk a normál ár vonatkozik, melyből természetesen a tesó kedvezmény jár.

melegollós hajvágás

"...csak amennyit muszáj"
Melegollós hajvágás

„…csak amennyit muszáj!” – hangzik a válasz sokszor kislányoktól vagy kislányos anyukáktól. Ki ne szeretne dús, hosszú, csillogó és egészséges hajkoronát?
Képzeljétek el, van egy olyan varázs ollónk (Jaguar TC 400), aminek zsinórja is van. Tehát árammal működik, 90°C és 150°C fok között lehet beállítani a penge hőmérsékletét, és ezáltal vágás közben a hajvégek lezáródnak. Ez azért jó, mert egészségesebb marad a haj, ami vitamin és protein „bemegy”, az bent is marad, így jobban ellenáll a külső behatásoknak, és kevésbé károsodik, töredezik. Persze, ettől még rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a vitaminok rendszeres fogyasztása! S mivel nem roncsolódik a haj szerkezete, ennélfogva az átlagos havi 1 cm-es növekedés akár 1,5 cm is lehet, tehát látványosabban, gyorsabban nő.

Kiknek ajánljuk?

  • kislányoknak kb. 4-5 éves kortól, akik már nyugodtan csücsülnek a székben
  • nagylányoknak, tiniknek, akik nem a tépett, fokozatos fazont kedvelik
  • anyukáknak, akik a szülés után küzdenek a hajhullással
  • göndör és/vagy festett hajra
  • akinek száraz a haja, és könnyen roncsolódik.

Felnőtt hajvágás

A Kócos Manó fodrászat Gödöllőn nem csak gyermek-, hanem családi fodrászat is. Kifejezetten menő dolog egy apa-fia, anya-lánya, nagyszülő-unoka hajvágás. Azonban azt is lehet, hogy eljöttök a gyerkőcöddel, és miközben ő játszik vagy mesét néz nálunk, addig te kapsz egy új frizurát, megújulsz, és mindenki boldog.

Ha pedig egész egyszerűen csak aktuális a hajvágás, számodra akkor is a Kócos Manó a legjobb választás!

Mivel a normál felnőtt fodrászatokban rengeteg kemikália kerül a levegőbe, ezért mi nem vállalunk semmilyen vegyszeres kezelést, ez azt jelenti, hogy nálunk nincs hajfestés és tartós hullám kezelés. Tehát abszolút vegyszermentes, baba- és gyermekbarát környezet vár benneteket!

A Manó a nagyobbacska vendégeknek, azaz a felnőtteknek is nagy örömmel ad pecséteket, csak ti már nem játékokra gyűjtötök, hanem kedvezményes szolgáltatásokra.

felnőtt hajvágás Gödöllőn
gyerek fodrászat gödöllőn

Alkalmi frizura

Családi ünnepség, fotózás, ballagás és különleges események, mint pl. keresztelő, születésnap, évfordulók, esküvő, bálok előtt várunk benneteket szeretettel, hogy az alkalomhoz illő frizurátokat el tudjuk készíteni – ehhez azonban elengedhetetlen az előzetes egyeztetés.

Vendégeink mondták

Copyright © 2020 Kócos Manó | Minden jog fenntartva
Weboldal karbantartás: Klassz honlap